Laat onderaan de pagina je review achter

Reviews

Geplaatst door Marijke (2019):

Mijn goede voornemen van 2019 . Ik had 1 doel en dat was: ik wil van mijn hoogtevrees af. En dat is gelukt dankzij de goede begeleiding van Monique. Veel tip en trucs mee gekregen en ik loop nu met een ontspannen glimlach over touwbruggen. Bij een diepe kloof of ravijn stop ik en geniet van het uitzicht. Wat een bevrijding en wat een prachtig cadeau aan mijzelf.
Dank je Monique voor geduld,vertrouwen en kennis.

 

Geplaatst door Nicole (2019):

Ik deed de hoogtevreestraining bij Monique omdat ik op hoogte meer wil ontspannen. Ze gaf me de tools en de tips om dit te doen. Elke les durfde ik een stukje verder, zonder mezelf onder druk te zetten dat het moet. Ik heb nu meer vertrouwen in dat ik ontspannener door de bergen kan lopen. Monique heeft me daar uitstekend en deskundig bij begeleid.

 

Geplaatst door Noa (2019):

Net klaar met de hoogtevreestraining, op naar de vakantie! Want dat is het doel: die hoge touwbruggen en klimparcoursen kunnen klimmen. En genieten, niet bevriezen van angst.
Onze dochter klimt nu zonder problemen, ook het hoogste parcours. Ze is meer ontspannen en als de angst haar beklemd, kan ze aangeven wat ze nodig heeft.
De praktische, een-op-een benadering, rustige en begripvolle manier van praten en werken, het zich kunnen verplaatsen in: Moniques aanpak was perfect voor onze dochter.
Monique is erg makkelijk in contact en reageert snel en persoonlijk op berichtjes. Wij bevelen haar van harte aan!

 

Geplaatst door Anja (2018):

Omdat ik tijdens vakantie, maar ook in het leven van alledag, ernstig belemmerd werd door mijn hoogtevrees heb ik na veel wikken en wegen (ik was bang dat het toch niet zou lukken en niet op een goede manier aangepakt zou worden) in het voorjaar van 2018 bij Monique een traject gevolgd. Gelukkig bleken mijn zorgen vooraf ongegrond want Monique heeft het werkelijk fantastisch aangepakt, met wat mij betreft een verbluffend resultaat. 

Ik voelde me bij haar erg veilig en ze wist me kalm en rustig door diverse paniekaanvallen heen te loodsen op hoogten waarvan ik nooit gedacht had dat ik daar ooit terecht zou komen, laat staan dat ik daar na verloop van tijd gewoon klom, en het bij nader inzien eigenlijk niet eens zo heel hoog vond. 

Hoogtepunt van de training was voor mij de klimpartij in een van de hoogste circuits samen met mijn man en onze volwassen jongens. Tijdens vele vakanties moest mams allerlei avonturen aan zich voorbij laten gaan door de hoogtevrees. Zij wisten niet wat ze zagen toen we samen langs de circuits gingen en ik er zowaar plezier in had. Wat een feest was dat!

Tijdens onze zomervakantie in Sri Lanka die daarop volgde heb ik zonder blikken of blozen over bergen, trouwbruggen e.d. geklommen die daarvoor onmogelijk zouden zijn geweest.

En daar waar ik thuis voorheen niet eens op een keukentrap durfde te gaan staan, pak ik nu zonder nadenken een ladder en klim omhoog. Wat een bevrijding! Ik kan iedereen die ook maar een klein beetje last heeft van hoogtevrees de training en coaching van Monique aanraden. 

 

Geplaatst door Claudia (2018):

In de zomer van 2018 heb ik bij Monique hoogtevrees training gevolgd. Bij het eerste bezoek dacht ik, echt niet dat iemand mij op deze parcours krijgt. Na 5 x heb ik met goed gevolg het eerste volwassen parcours afgelegd en wat was ik trots op mezelf! Je bent op een leuke sportieve manier met je angst bezig en hebt vooral het idee dat je zelf de controle hebt. Iets wat ook zeker toepasbaar is op andere dagelijkse dingen. Ik oefen nu zelf ook in mijn vrije tijd om het geleerde onder controle te houden.

Dank je wel Monique, je hebt me erg geholpen met mijn hoogtevrees en ik heb nu zelfs plezier in klimmen!

 

Geplaatst door Sven (2018):

In de tweede helft van 2018 heb ik de hoogtevrees training gevolgd bij Monique in Veldhoven. Door de aangereikte hulpmiddelen en oefeningen heb ik enorme stappen gemaakt. Monique heeft mij op rustige en duidelijke manier begeleid en dat helpt enorm. Het heeft voor mij geleid tot meer bewustwording van eigen gedrag op hoogtes, waar ik veel van heb geleerd. Ik wil haar graag aanbevelen, zij is een heel goede coach.

 

Geplaatst door Elly (2018):

In de zomer van 2018 heb ik een hoogtevreestraining gevolgd, omdat ik merkte dat ik vooral bij bergwandelen steeds meer angst ontwikkelde. Het prettige van de aanpak van Monique vond ik dat die heel praktisch is, wel wat uitleg maar vooral ook doen en ervaren. Ik heb geleerd hoe ik mijn eigen angst en spanning op hoogtes beter onder controle kan krijgen. Het is niet zo dat ik helemaal geen angst meer heb maar het is wel veel beter beheersbaar geworden. En het was een ontzettend leuke ervaring om in het klimpark uiteindelijk veel hoger te durven klimmen dan ik ooit van mezelf gedacht had. Nu blijven oefenen voor mezelf! Ik ben in ieder geval een stuk minder bang geworden om de bergen in te gaan.