Even voorstellen

Mijn naam is Monique van der Hamsvoord (1993) en ik ben geboren en getogen in Hoogeloon. Momenteel ben ik woonachtig in Nijmegen. In juni 2018 ben ik afgestudeerd op de HAN in Nijmegen als psychomotorisch therapeut. Ik heb ervaring in het werken met kind, jeugd en (jong)volwassenen met uiteenlopende problematieken. Hierbij kun je denken aan (sociaal-)emotionele en/of psychische klachten zoals autisme, ADHD, burn-out-, angst-, weerbaarheids- en depressie.

Outdoor en avontuur zijn altijd één van mijn interesses geweest. In 2010 ben ik daarom begonnen als bijbaantje bij Klimrijk Brabant, gevestigd in Veldhoven.

Hier ben ik nog steeds werkzaam en ben ik in 2017 begonnen met het aanbieden van een individueel hoogtevrees traject. Hierdoor heb ik mijn liefde en passie voor outdoor en PMT kunnen combineren. Vanuit de ERCA ben ik een gecertificeerd rescuer waardoor ik kennis heb over materiaal en reddingstechnieken.

Ik ben iemand die graag helpt bij het ontdekken van eigen krachten en het leren omgaan met moeilijkheden. Luisteren naar het eigen lichaam is hierbij erg belangrijk. Het lichaam vertelt ons hoe het gaat en wat we nodig hebben om los te laten, te veranderen of vast te houden.

Tijdens de behandeling staat  het ervarings- en lichaamsgericht werken centraal. Gedachten en gevoelens maken ons bewust van wat we nodig hebben in bepaalde situaties. Door een ervarings- en lichaamsgerichte aanpak wordt er bewustwording gecreëerd in wat ons huidige en gewenste gedrag met ons doet. Ik ga graag samen met je op zoek naar het antwoord op je hulpvraag.

Spontaan, behulpzaam, geduldig, iemand in zijn kracht zetten en zelfontdekking zijn de kernwoorden die mij karakteriseren in mijn werkwijze en wie ik ben als persoon.